Binnenkort bij jou in de buurt

Opening 16 juni

Welkom bij PuurSFood

Een plaats waar je onbeperkt kan genieten van kwaliteitsvolle gerechten en producten vanuit Europa.

Hallo, Ik stel mij graag even voor. Ik ben Rebecca en ben gepassioneerd door lekker eten.
Na mijn opleiding aan Ter Groene Poorte te Brugge ben ik meteen aan de slag gegaan in verschillende sterren restaurants. Hierdoor is mijn passie voor de wereldkeuken alleen maar gegroeid. De zoektocht naar de beste producten was voor mij altijd een leuke uitdaging.

Het was al lang mijn droom om deze passie te kunnen delen en mijn creativiteit de vrije loop te kunnen laten gaan. Met PuurSFood wil ik graag mijn passie voor koken met wereldsmaken en top producten met jullie delen.

Naast mijn liefde voor koken heb ik ook een hart voor de natuur. En ook daar wil ik mijn steentje bijdragen. Daarom maak ik de bewuste keuze om alleen te werken met gerecycleerde of recycleerbare verpakking. 

Ook kun je bij mij dus terecht met je eigen bewaardozen. Ik zal mijn gerecht met veel plezier daarin meegeven en geef je daarbij een leuke korting. 

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag

10 – 18 uur

zaterdag
zondag

10 – 16 uur
GESLOTEN

Hoe werken wij?

Dagelijks zullen er 5 verschillende gerechten een soep en quiche ter beschikking zijn in onze koeltoog. Deze gerechten kun je dus meenemen voor thuis of tijdens de lunch ter plaatse nuttigen in onze trendy foodbar.

Ook is er de mogelijkheid om gerechten telefonisch te bestellen. Deze kan je dan na je werkdag op halen. Zo ben je zeker van je lekkere maaltijd van PuurSFood.

Palingstraat 8, 2870 Puurs – Rebecca@puursfood.be